Cold brew

NÁVOD NA PŘÍPRAVU KÁVY COLD BREW

  1. Připravte si čerstvě namletou kávu. Zvolte hrubší stupeň mletí, jako pro frenchpress či klidně i víc. Doporučujeme používat vždy čerstvě upraženou kávu a namlít ji těsně před přípravou. Pro cold brew se velice hodí jednodruhové kávy.
  2. Kávu zalijte studenou vodou a to v poměru ideálně 1 díl kávy na 10 dílů vody.
  3. Kávovou sedlinu nechejte máčet v průměru kolem 12 hodin. Nádobu umístěte do lednice.
  4. Výsledný nápoj přefiltrujte, např. v láhvi Hario, která má již integrovaný filtr. Použít můžete ale také Váš oblíbený frenchpress či dripper.
  5. Vychutnejte si bohatou sladkou chuť studené kávy!!
Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 1000 Kč
Vrácení i po Vánocích
Vrácení i po Vánocích
90 dní na vrácení nepoužitého zboží